Verschillende aanvliegroutes, zelfde doelstelling

Op verschillende manieren bouwen wij aan bruggen tussen mbo en bedrijfsleven. Altijd samen en altijd met als doel een win-win voor alle betrokkenen.

Lees op deze pagina meer over de verschillende manieren waarop wij invulling aan onze doelstellingen geven.

TopClass stages

Met een TopClass helpen wij bedrijven en stagiaires om – met extra begeleiding en activiteiten – meer uit een stageperiode te halen. Dit biedt ambitieuze studenten de kans om zich te onderscheiden en bedrijven de kans om deze groep aan zich te binden.

De bedrijven die TopClass stages bieden, vergroten hun aantrekkelijkheid door jonge, praktische starters tijdens hun stage 100% het gevoel te geven dat zij ertoe doen.

Lees meer over TopClass

Bied praktische studenten een prachtige opstap

√
Investeer in jong talent
√
Bind ambitieuze studenten
√
Haal meer uit de stageperiode

PBL modules

Met PBL (Project Based Learning) modules zorgen wij dat up-to-date kennis van aansprekend bedrijven op een aantrekkelijke manier in het mbo ingezet wordt. In een 7 tot 10-weekse module gaan studenten actief aan de slag met een actueel onderwerp.

De betrokkenheid van het bedrijf en het werken met lesstof die up-to-date, relevant én leuk is, zijn van grote waarde voor zowel het bedrijf als de onderwijsinstelling en de studenten.

Lees meer over PBL

YPP traineeships

Een traineeship voor pas afgestudeerde mbo-studenten, zodat zij een kans krijgen om door te leren, zonder direct naar het hbo te gaan.

Met YPP (Young Practical Professional) traineeships helpen wij aansprekende bedrijven een uitnodigend en inspirerend traject vorm te geven voor pas gestart praktisch personeel. Deze groep voelt zich hierdoor gezien en werkt met elkaar aan hun vakvolwassenheid.

Lees meer over YPP

Blijf in verbinding en faciliteer groei

√
Met en van elkaar leren
√
In contact blijven tijdens een bijzondere periode
√
Groeien als persoon en als medewerker

T3 evenementen

Goede docenten maken het onderwijs. Daarom organiseren wij bijeenkomsten om de kennis van het bedrijfsleven te delen met docenten en hen te informeren én inspireren: T3, oftewel Train-The-Teacher.

Met algemene inspiratiesessies en maatwerk bij specifieke trajecten zorgen we dat docenten weten wat er speelt in de praktijk en dragen we bij aan beter onderwijs.

Lees meer over T3

Experience Bites

Experience bites zijn concrete en hapklare opdrachten voor het onderwijs met materiaal van onze partners uit het bedrijfsleven. Door deze bites te lenen, bieden docenten hun studenten de mogelijkheid kennis op te doen aan de hand van state-of-the-art materiaal uit de praktijk.

Wij faciliteren de docenten met kennis en hulp, zodat de inzet in de klas snel en impactvol is. Experience bites creëren toffe momenten en maken leren tastbaar. 

Lees meer over Experience Bites

Concrete en hapklare opdrachten

√
Materiaal uit bedrijfsleven
√
Heldere verdieping theorie en praktische opdrachten
√
Plezier bij het leren
Enthousiast geworden over meerdere elementen uit ons aanbod? We stellen graag een oplossing-op-maat samen!