Podcast Brand en Jansen, transformateurs in onderwijs en bedrijfsleven

In deze podcast gaan Krijn Jansen en Maarten Brand op zoek naar ’transformateurs’ in het onderwijs en het bedrijfsleven; mensen die op een bijzondere manier, vernieuwende of inspirerende manier bruggen bouwen tussen onderwijs en bedrijfsleven en daarmee het beroepsonderwijs transformeren.

Beluister de podcasts hier

Stagecyclus: hoe word ik een aantrekkelijke werkgever voor stagiairs?

Je zoekt een stagiair, maar waar vind je deze? Hoe kom je erachter of de student die zich aanmeldt enthousiast en capabel is? Hoe voorkom je dat de begeleiding een dagtaak wordt terwijl je met stages een ijzersterk imago opbouwt?

In de meer dan 2 decennia ervaring die Maarten heeft met stages vanuit zijn rollen binnen HR, onderwijs en overheid ontdekte hij dat alle stages dezelfde zes elementen hebben. Hij heeft deze elementen samengebracht in de door hem ontwikkelde ‘Stagecyclus’©. Maarten heeft ontdekt ook dat alle succesvolle stagebedrijven die zes elementen van de Stagecyclus© op een bepaalde manier inrichten waardoor ze slim, effectief en efficiënt werven, succesvol onboarden en een ijzersterk Employer Brand bouwen.

 

Copyright Stagecyclus© by Bureau Brand

Het grote stageboek voor werkgevers