Klaar voor de toekomst

Ambitieuze studenten met up-to-date brains maken je organisatie wendbaar en toekomstbestendig. CENSES verbindt MBO- en HBO-onderwijs met het bedrijfsleven. In TopClass-programma’s dagen we de nieuwe generatie studenten uit, boeien we ze voor jouw business en binden we ze aan je bedrijf.

Eigen kweekvijver vol talent

Bedrijven ontwerpen samen met Censes een TopClass op maat. Met precies die trainingen, kennisdeling, praktijkgerichte workshops en werkplekstages die nodig zijn om studenten al in een vroeg stadium te vormen en te interesseren. Zo creëren bedrijven hun eigen kweekvijver van jong en ambitieus talent en stellen ze hun toekomst zeker.

Bijdragen aan eigentijds onderwijs

En er gebeurt meer. Censes brengt het bedrijfsleven in stelling om een actieve rol te spelen bij het verbeteren van het onderwijs. Door het delen van kennis en middelen dragen bedrijven bij aan state-of-the-art en eigentijds onderwijs. Docenten van aangesloten MBO- en HBO-onderwijsinstellingen draaien mee in bedrijfstrainingen. Samen bouwen we aan duurzame opleidingen waar studenten worden klaargestoomd voor een beroep van de toekomst.

Trots op deze onderwijs-partners

Map

Nederland


België

Nieuwste V-klasse in de klas

Een sterk voorbeeld van de vernieuwende impact die het bedrijfsleven kan hebben op een opleiding: in 2020 werd de nieuwste V-klasse van Mercedes-Benz het praktijklokaal van de graduaat opleiding Autotechnicus van het Belgische Vives binnen gereden. Deze hogeschool deelt het voertuig – en de bijbehorende diagnoseapparatuur – voor meerdere jaren met hogeschool Thomas More. Studenten maken op deze manier kennis met de meest actuele technieken en verlaten school straks met een relevant diploma op zak.

Ook kennis delen met het onderwijs?