De uitdaging van nu

Het bedrijfsleven, jong talent en het onderwijs zijn drie schakels in een belangrijke keten maar weten elkaar onvoldoende te vinden. Zo lopen alle drie de partijen kansen mis. Zonde, zéker in de soms grillige tijd waarin we nu leven. CENSES creëert duurzame verbindingen tussen bedrijfsleven, MBO/HBO-onderwijs en studenten. Onze impact is groot: bedrijven vertrouwen op een continue stroom van duurzaam talent, studenten krijgen de ruimte zich optimaal te ontwikkelen, opleidingen krijgen de kans om hun leerprogramma’s actueel te maken.

Door gedeelde ambities te combineren, ontstaan de mooiste dingen

Zo creëren wij unieke kansen

Wanneer het bedrijfsleven, jong talent en onderwijsinstellingen samenwerken, komt er energie vrij en ontstaan unieke kansen. MBO- en HBO-opleidingen van hoge kwaliteit, die aansluiten bij het werkveld en waar ambitieuze studenten een vertrouwde en toekomstgerichte leeromgeving vinden. Alleen dan kunnen bedrijven groeien, kan onderwijs actueel blijven en kunnen studenten optimaal tot bloei komen. De aanpak van CENSES sluit aan bij Sustainable Development Goal nummer 4, waarin de Verenigde Naties pleiten voor inclusief, gelijkwaardig en kwalitatief onderwijs voor iedereen.

Get connected!
Verbinding

Censes is verbinder in hart en nieren. We creëren ontmoetingen die de basis vormen voor inspirerende samenwerkingen.

1
Verbetering

Censes streeft altijd naar een betere versie van onszelf, anderen en de wereld om ons heen. We zijn nieuwsgierig en gaan altijd 100% doordacht te werk.

2
Authenticiteit

Bij Censes is álles wat het lijkt. Niet meer en niet minder. We houden níet van aannames, wél van optimisme, positiviteit en energie.

3

Over Censes

Censes Education bestaat uit onderwijsdeskundigen, coaches en programmamanagers die stuk voor stuk corporate ervaring én een hart voor onderwijs hebben. Ze vinden een leven lang leren van het grootste belang, houden er een pragmatisch werkwijze op na en begrijpen de belangen van het bedrijfsleven.

Kennismaken?

Connecting next steps

√
Ontwikkel samen met CENSES een TopClass op maat
√
Boei en bind de nieuwe generatie
√
Vertrouw op een continue stroom van nieuw talent
√
Creëer zelf impact op onderwijs door kennis te delen