Aandacht voor jong talent

Het TechTraineeship van CENSES zorgt ervoor dat je met je jonge werknemersgeneratie in gesprek bent. Een onboarding met focus op persoonlijke ontwikkeling en op maat begeleiding.

CENSES TechTraineeship

Met het TechTraineeship helpt CENSES talenten uit het mbo bij hun eerste stappen in het bedrijfsleven. Zo voorzien we hun carrière van een knallende kickstart. Fijn voor werknemer én voor jou als werkgever.

Het levert betrokkenheid en vertrouwen op bij de praktisch geschoolden binnen je bedrijf. Tools, houvast en sparringsessies: binnen het TechTraineeship wordt met én van elkaar geleerd.

Benieuwd of het TechTraineeship iets voor jouw bedrijf is? 

Laat een berichtje achter via het formulier of pak de telefoon en bel ons!

Neem contact op

    Vergroot het succesvol landen van praktisch geschoolden binnen je bedrijf

    Alles dat aandacht krijgt, groeit. Zo werk je aan de professionaliteit van de praktisch geschoolden in je bedrijf en minimaliseer je de kans op verloop.

    De groep trainees komt drie keer per jaar samen voor cursusdagen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Iedere trainee krijgt drie keer per jaar een persoonlijk begeleidingsgesprek. En komt een extra steuntje in de rug goed van pas, dan zorgen we voor coaching on the job, voor zowel de starter als je bedrijf.

    Neem contact op