"Je leert jezelf steeds een beetje beter kennen"

Het TechTraineeship van CENSES zorgt ervoor dat je met je jonge werknemersgeneratie in gesprek bent. Een onboarding met focus op persoonlijke ontwikkeling en op maat begeleiding. In deze case drie trainees aan het woord.

Tiago Fuzzally, trainee van het TechTraineeship: “Wat doe ik en waarom doe ik dit, dat is een gedachtegang die ik vanuit de cursusdagen van het TechTraineeship meeneem. In mijn werk merk ik dat die cursussen in zelfontwikkeling helpen. Je leert jezelf steeds beter kennen, weet waar het vandaan komt waardoor je op een bepaalde manier reageert. Een soort eye-opener. En het is altijd leuk om elkaar weer te zien. Als groep hebben we echt een band gecreëerd en mooie gesprekken starten direct.”

"Wat wil ik, wat doe ik, waaróm doe ik het. De training zelfontwikkeling was echt een eye opener."

Nicole Vink, trainee van het TechTraineeship: “Tijdens drieluikgesprekken had ik het met CENSES en mijn begeleider over wat er goed gaat en wat er minder gaat. Dat hoor je normaal niet zo. Juist het creëren van de mogelijkheid, van zo’n moment, maakt dat je het gesprek hebt. Dat werkt heel fijn. Tijdens een andere training gingen we boksen. Zeker in je schoenen staan, van jezelf leren af te bijten, ik neem het allemaal eruit mee.”

Jordy van der Meer, trainee van het TechTraineeship: “Wat me het meest is bijgebleven? Het klimmen, dat we tijdens een van de trainingen deden. Wat het doel was van deze activiteit, zo kwam de vraag. Van alles werd geroepen. Het draaide om het pad. Dat er heel veel verschillende paden zijn om je naar de top te brengen. Heel makkelijke paden, moeilijke. En óók over de breedte kom je omhoog. Dat je je breed mag ontwikkelen. Ik ben het meteen in de praktijk gaan brengen, die brede oriëntatie in mijn werk.”

Benieuwd naar de andere cases?

Hier vind je ze allemaal!