Connecting<br />next steps°

Ambitieuze talenten met up-to-date brains maken je organisatie wendbaar en toekomstbestendig. Dat is in de tijd waarin we nu leven belangrijker dan ooit. CENSES verbindt bedrijfsleven met MBO- en HBO-onderwijs. In TopClass-programma’s dagen we de nieuwe generatie studenten en docenten uit.

Kennismaken met de next generation?
√
Ontwikkel samen met CENSES een TopClass op maat
√
Boei en bind de nieuwe generatie
√
Vertrouw op een continue stroom van nieuw talent
√
Creëer zelf impact op onderwijs door kennis te delen

Hart voor onderwijs, thuis in bedrijfsleven

CENSES creëert duurzame verbindingen tussen MBO/HBO-onderwijsinstellingen, bedrijfsleven en studenten. Met doordachte, op maat gemaakte Top Class-programma’s groeien alle partijen. Onderwijsinstellingen onderscheiden zich met opleidingen die aansluiten op de arbeidsmarkt. En studenten die een stapje extra willen zetten, ontwikkelen hun kennis, kunde en karakter en bouwen aan hun ideale toekomst. Bedrijven zijn verzekerd van een continue aanwas van ambitieuze talenten die in de TopClass al kennisgemaakt hebben met de business. Ze krijgen daarnaast de unieke kans om impact te creëren op het regulier onderwijs. De aanpak van CENSES sluit aan bij Sustainable Development Goal nummer 4, waarin de Verenigde Naties pleiten voor inclusief, gelijkwaardig en kwalitatief onderwijs voor iedereen.

Ontdek meer over onze aanpak

Mercedes-Benz kiest voor de nieuwe generatie

Mercedes-Benz Vans groeit. Een positieve ontwikkeling die ook de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Voor het succes van het merk is het belangrijk om toegang te houden tot een nieuwe generatie met competenties op het gebied van elektronica en mechatronica. Die met een frisse blik en veel enthousiasme de uitdagingen van het veranderende vak aan wil gaan. Waar vind je die? Hoe verleid je hen? En hoe zorg je ervoor dat ze willen blijven?

Lees de ervaring van Mercedes-Benz
image

Dit is waar we trots op zijn

Aangesloten scholen
15
Aangesloten scholen
Studenten
417
Studenten
Waardering van studenten
8,9
Waardering van studenten

Deze bedrijven gingen je voor

Samenwerken met CENSES?
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Ben je MBO- of HBO-student en wil je meer?
It's challenge time!